Idrottsmassage

Idrottsmassage

Priser:

55 min / 620 kr

Boka tid direkt på webben! Se lediga tider och priser.

Boka tid

All avbokning senast 24 timmar innan utsatt tid via telefon eller SMS. Allt annat debiteras.

Idrottsmassage bygger på svensk klassisk massage med högre tempo i syfte att få upp cirkulation och värme snabbt i muskulaturen. Idrottsmassage är en kraftfull massage som går på djupet i muskulaturen. Med olika handgrepp och pressur jobbar man igenom muskelgrupperna noggrant. Detta kombineras ofta med ismassage, kraftfull terapeutisk stretching/töjning och triggerpunktsbehandling samt råd till egenstretch och träning. Lösgör blockeringar och spänningar som orsakar smärtor och värk. Ett utmärkt komplement vid rehabilitering av idrottsskador.

Jag är även utbildad för att kunna utföra undersökningar som kan klarlägga olika problemområden, t ex inflammerade muskelfästen och muskelbristningar, men även lokalisering av muskelsvaghet, stelhet och triggerpunkter. Behandling och undersökning begränsas inte bara till muskler utan inkluderar även senor, fästen och muskelhinnor. Jag utför idrottsmassage i såväl förebyggande som behandlande syfte.

Idrottsmassage passar alla idrottare, på såväl amatör- som elitnivå, är ett bra komplement till din träning och kan förebygga muskulära skador och förkorta eventuella läkningsprocesser. Idrottsmassage är även en framgångsrik behandlingsmetod vid olika former av arbetsskador.

  • Idrottsskador
  • Benhinneinflammation
  • Tennis-/golfarmbåge
  • Löparknä
  • Ischias
  • Muskelkramper
  • Hälseninflammation 
  • Muskelbristningar 

Idrottsmassage ger resultat redan efter första behandling och passar såväl kontorsarbetaren som idrottsmannen. Jag rekommenderar alltid denna djupgåendebehandling vid följande problem:


Massagen hjälper till att återställa muskeln till normalläge. Idrottsmassage är en bra uppladdning inför tävlingar och som en del av återhämtning efter hårda träningspass eller tävlingar. Vid idrottsmassage behandlas systematiskt de ytliga vävnaderna först för att sedan gradvis fortsätta med de djupare lagren.

Tänk på att en trött muskel skadas lättare än en utvilad.

Praktik: Refixa, Östra Torggatan 17,  652 24 Karlstad

E-mail:  muskelknutenkarlstad@gmail.com

Tel: 070-712 42 10