Företagsmassage

     Praktik: Refixa, Östra Torggatan 17,  652 24 Karlstad

E-mail:  muskelknutenkarlstad@gmail.com

Tel: 070-712 42 10

Företagsmassage - Förebyggande friskvård för företag!

Vi kommer till Er / Ni kommer till oss!

Fysiskt tungt arbete eller ensidigt repetitivt arbete och mycket stillasittande framför datorn skadar. Besvär i axlar, nacke och rygg har ökat de senaste åren och dessa arbetsrelaterade problem orsakar utgifter för en arbetsgivare.

Som företagsledare ansvarar Du för att Din personal får tillgång till hälsovård. Massage i kombination med massageterapi ger Dig ett effektivt verktyg för friskare personal och minskad sjukfrånvaro. Som bonus får Du nöjdare och gladare medarbetare och det syns utåt mot Dina kunder!

Vi besöker gärna Ditt företag regelbundet och behandlar Din personal i både förebyggande och terapeutiskt syfte. Med förebyggande massagebehandling blir Du av med Dina vardagsspänningar för att slippa det onda i framtiden. Med terapeutisk behandling blir Du av med det som redan gör ont – t ex huvudvärk, ischias, värk ut i armar, tennis- och golfarmbåge osv.

Massageterapin är ett komplement till företagshälsovården – INTE en konkurrent.  Dessutom är den avdragsgill för företaget och en god investering för arbetsgivaren. Färre sjukdagar och nöjdare personal som resultat.

Bra investering säger man inte Nej till - Kontakta oss gärna för offert!

Företaget innehar F-skattebevis.